Aurice

995 kr

Runda solglasögon med en ram tillverkad i trä och titan. Sammansättningen av de två materialen skapar ett unikt och modernt utseende som är svårt att hitta någon annanstans.

Specifikationer

  • Lins: Zeiss Vision 100% UV-skydd
  • Linsfärg: Mörkgrå
  • Material: Titan & trä
  • Gångjärn: Fjäder, rostfritt stål
  • Storlek: 49 / 22 / 140
  • Passar: Unisex

 

Fri frakt
Fria returer

 

I lager

Beskrivning

Runda solglasögon med design i fokus

Runda solglasögon är en av de absolut hetaste trenderna i solglasögonvärlden just nu. Det finns mängder av varianter, former och färger, men ett par klassiska svarta runda solglasögon med mörka linser är svårt att slå.

Runda solglasögon är en trend som kommit och gått genom åren. De fick sitt absoluta genombrott på 1960-talet med John Lennon som modellens förgrundsfigur. Ingen människa är så förknippad med en bågform som Lennon är med den runda formen på sina glas- och solglasögon. På 80-talet blev modet runda solglasögon i oversized-format, men in på 90-talet och det som står sig än idag är runda solglasögon i lite mindre storlek.

Aurice är vår egendesignade runda solglasögonmodell. Framsidan och en främre delen av skalmarna består av titan. Det är ett material som är utmärkt att tillverka solglasögon i. Dess attribut gör det möjligt att skapa lövtunna ramar utan att tumma på hållbarheten. Det gör i sin tur att bågen känns luftig och lätt och att den får ett stilrent utseende.

Ramen på Aurice har färgats mattsvart och skalmarna består av det miljövänliga träslaget padauk. Tillsammans skapar dessa två material ett par solglasögon som är svåra att inte lägga märke till. Träet gör också solglasögonen bekväma att använda och fjädergångjärnen skapar en perfekt passform.

Vill du ett par moderna och trendiga solglasögon så är Aurice perfekt för dig. Den runda formen passar de flesta ansiktstyper och Aurice är designad för både män och kvinnor.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Aurice”