Rea!

Jackie

399 kr 198 kr

Utgående modell.

Stora bågar i retro-stil handtillverkade i valnötsträ. Kombinationen av böjda och klara linjer gör solglasögonens bågarna stilsäkra och tidlösa.

Specifikationer

 • Lins: Zeiss Vision 100% UV-skydd
 • Linsfärg: Mörkgrå
 • Material: Valnötsträ
 • Gångjärn: Fjäder, rostfritt stål
 • Storlek: 47 / 25 / 142
 • Passar: Dam

I lager

Kategori: Tagg:

Beskrivning

Lika natursköna som moderiktiga

Letar du efter de perfekta solglasögonen med stora bågar? Sluta leta, här är dem. Klara och markanta retroformer på bågar tillverkade i valnötsträ av högsta kvalitet. Kombinationen av böjda och klara linjer gör solglasögonens bågarna stilsäkra och tidlösa.

Designen medför utmärkt komfort på grund av flexibiliteten i materialet, samt den lätta vikten och de stora kontaktytorna. Sadlarnas utformning gör även att de aldrig fastnar när man sätter upp dem i håret. Träet andas bättre än andra material, och känns inte lika svettigt på varma dagar i solen.

Dessa solglasögon är utrustade med mörkgrå Zeiss-linser av högsta kvalitet, med 100% UV-skydd och hög reptålighet. Hållbart och skonsamt för ögonen. Läs mer om våra linser ->

Namnet Jackie är förstås en hyllning till Jacqueline ”Jackie” Kennedy, USA:s tidigare första dam och en av 1900-talets största modeikoner. Hon gjorde sig känd för sina tidlösa stil och stora vågade solglasögonbågar, inte helt olika denna mer moderna tappning.

Varje träbit är noga utvald, slipad och sammanfogad för hand av vår skickliga hantverkare, och detta innebär att varje par är unikt. Mönstret i träets fiber varierar, men färgtonen och formen är praktiskt taget identisk mellan exemplaren.

Recensioner

 1. Angelica

  De passar jättebra på mitt huvud, jag har lite oval huvudform typ!.
  Färgen på träet är lite mörkare i verkligheten.

Skriv en recension