Valence

995 kr

Klassiska clubmaster-solglasögon med en ram av valnötsträ och rostfritt stål. Solglasögonen är tillverkade för hand och träets struktur och mönster gör att inget par är det andra likt.

Specifikationer

  • Lins: Zeiss Vision 100% UV-skydd
  • Linsfärg: Mörkgrå
  • Material: Trä & rostfritt stål
  • Gångjärn: Fjäder, rostfritt stål
  • Storlek: 48 / 22 / 140
  • Passar: Unisex

 

Fri frakt
Fria returer

 

I lager

Beskrivning

Klassisk clubmaster i valnötsträ

Clubmaster-designen ger Valence en välkänd och elegant look. Den passar lika bra vid alla typer av tillfällen och går hem både på stranden och på uteserveringen. Clubmaster-solglasögon är ikoniska och dess historia sträcker sig långt bak i tiden. Det som började 1950 med Browline-glasögonen blev på 80-talet solglasögonmodellen Clubmaster. Idag är modellen, tillsammans med aviatorn och wayfarern, en av de mest sålda solglasögonen någonsin. Det är en modell som ständigt är aktuell och som aldrig kommer gå ur tiden.

Valence är tillverkad i rostfritt stål och valnötsträ. Det finns många olika varianter på träslaget valnöt och det vi valt att använda oss av är handplockat för bäst struktur och nyans. Träet är behandlat och slipat för hand, vilket gör solglasögonen bekväma att använda och tåliga mot exempelvis vatten.

En stor fördel med Valence är modellens låga vikt på 23 gram. Träskalmarna gör det bekvämt att använda solglasögonen, fjädergångjärnen gör passformen perfekt och den låga vikten gör att du knappt känner att du har på dig ett par solglasögon.

Ett par clubmaster-solglasögon är ett utmärkt val för såväl kvinnor som män. Vill du ha en exklusiv och stilren look och samtidigt ett par bekväma solglasögon med unik finish så är Valence de perfekta solglasögonen för dig. En clubmaster passar alltid lika bra.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Valence”