Köpvillkor/Integritetspolicy

Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

Woodbrand AB
Organisationsnummer: 556939-8281
E-postadress: info@woodbrand.se

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Villkor för betalning anges även i kassan.

Leveranser och returer

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Returer
Vi erbjuder fria returer inom Sverige. Du som kund är ansvarig för returen till dess att vi mottagit den. Returen skall vara oss tillhanda senast 14 dagar efter att den registrerats.

14 dagars öppet köp
Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Icke upphämtade paket
Beställer du från Woodbrand.se och sedan väljer att inte hämta ut ditt paket på utlämningsstället så förbehåller vi oss rätten att ta betalt för retur- samt administrationskostnader som uppstår.

Återbetalning
Har du redan hunnit betala din faktura så sköter Klarna all återbetalning och frågor angående detta hänvisas till dem. För mer information och kontaktuppgifter gå till http://www.klarna.se.

Om du betalt via PayPal skall vi återbetala dig för returen snarast eller senast inom 14 dagar från den dag då vi tog emot varan.

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dessa uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Uppgifterna lagras på säkra servrar hos en eller flera av våra leverantörer. Ditt namn och adress används till att exempelvis leverera din beställning, och din e-postadress samt telefonnummer kan användas till att skicka uppdateringar gällande din order. Vi lagrar även information om din beställning, såsom ordernummer, beställda produkter, tidpunkt för order och övrig orderrelaterad information som du lämnar oss.

Din personliga information kan komma att delas med våra tjänsteleverantörer i syfte att fullfölja vårt åtagande till dig som kund. Det kan exempelvis röra sig om att dela dina personuppgifter med vår betaltjänstleverantör så att de kan ta betalt av dig, eller att dela din e-postadress med leverantören som sköter vår mejllista. Dessa företag får endast behandla dina personuppgifter enligt våra uttryckliga instruktioner och får inte använda dina uppgifter för något annat. Vi kan komma att överföra dina personuppgifter till andra mottagare, t.ex. myndigheter, om det krävs av oss enligt lag. Vi delar aldrig din personliga information till övrig tredje part utan ditt medgivande. Vi gör allt för att skydda dina uppgifter och se till att de inte hamnar i fel händer. Bland annat skickas all data över säkra https-anslutningar enligt praxis.

Du har enligt dataskyddsförordningen (GDPR) rätt att få ta del av den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas. Du kan även begära att all information om dig tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Läs mer om dataskyddsförordningen på Datainspektionens hemsida ->

Frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp av våra solglasögon och normal leveranstid ligger på 1-5 dagar. Samtliga transporter inom Sverige sköts av PostNord AB. För frågor angående pågående order kontakta oss på info@woodbrand.se.

Returer

Som kund har du alltid 14 dagars öppet köp när du handlar från Woodbrand.se. För oss är returhanteringen en viktig del i kundservicen och därför erbjuder vi enkla och fria returer inom Sverige. Det enda du behöver göra är att maila oss på info@woodbrand.se och uppge ditt ordernummer för att få vidare instruktioner.

Du får självklart testa produkten/produkterna du köpt, men för att vi ska acceptera returen krävs det att både produkt och förpackning är i oanvänt och oskadat skick. Du är själv ansvarig för försändelsen till dess att den har levererats till oss.