Corbier (kopia)

795 kr

Wayfarer-solglasögon tillverkade i en kombination av exklusivt cellulosaacetat och trä. Klassisk design som passar till allt och höjer din look.

Specifikationer

  • Lins: Polariserande glas
  • Linsfärg: Mörkgrå
  • Material: Cellulosaacetat & valnötsträ
  • Gångjärn: Fjäder, rostfritt stål
  • Storlek: 52 / 20 / 140
  • Passar: Unisex

 

Fri frakt
Fria returer

 

I lager

Kategori:

Beskrivning

Moderna solglasögon i acetat och trä

Ett par wayfarer slår aldrig fel och en mer klassisk modell får man leta efter. Den passar i stort sett alla olika ansiktstyper och går ihop med de allra flesta stilar. Wayfarer-solglasögon syns idag överallt i alla olika versioner och färger och modellen har en rik historia som går bak 60 år i tiden. Det är en av de absolut mest populära solglasögonmodellerna på marknaden och den kommer vara det en lång tid framöver.

När vi designade Corbier ville vi skapa en annorlunda wayfarer-modell. Något som stack ut och utmanade. Den första versionen, som vi lanserade år 2016, blev vår bäst säljande modell någonsin, och den nuvarande versionen av Corbier är bättre på alla plan.

Fronten på Corbier består av cellulosaacetat, som polerats för hand för att få fram en skinande och exklusiv yta. Skalmarna är tillverkade i träslaget padauk, som gör att solglasögonen sitter bekvämt när du använder dem. Träet och dess struktur gör också att varje par får sin unika karaktär och det paret du äger är det enda i världen som ser ut exakt så.

Med klassisk wayfarer-design och en unik sammansättning av cellulosaacetat och trä sätter Corbier den sista touchen på din look. Wayfarer-solglasögon får vem som helst att se bra ut.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Corbier (kopia)”