Belmont

995 kr

Wayfarer-solglasögon tillverkade i titan och trä. Den svarta ramen av titan tillsammans med det mörka träslaget på sidorna skapar ett par solglasögon som är svåra att motstå.

Specifikationer

  • Lins: Zeiss Vision 100% UV-skydd
  • Linsfärg: Mörkgrå
  • Material: Titan & trä
  • Gångjärn: Fjäder, rostfritt stål
  • Storlek: 53 / 19 / 140
  • Passar: Unisex

 

Fri frakt
Fria returer

 

I lager

Beskrivning

Svarta wayfarer i titan och trä

Wayfarer är solglasögonmodellen nästan alla känner till. Du ser den överallt och den kommer i alla färger och utföranden. Det finns en anledning till wayfarerns popularitet och det är helt enkelt att den passar de allra flesta och smälter bra in i alla olika sammanhang. Wayfarer-modellen introducerades redan 1956 och den kom att revolutionera en hel marknad. Idag har modellen en självklar plats i toppen och det är en av de mest populära solglasögonmodellerna på marknaden.

Med Belmont ville vi skapa en wayfarer som skiljer sig från originalutförandet. Istället för acetat eller plast, som är de vanligaste alternativen, valde vi titan som primärt material. Titan är som klippt och skuret för solglasögon. Det har utseendet, är lätt till vikten och det är framförallt bland de mest slitstarka material man kan använda sig av. Titanytan på Belmont har färgats svart, vilket gör att bågen får en matt finish med en exklusiv look.

Ramen toppas med skalmar av träslaget padauk, som härstammar från Afrika. Det är ett miljövänligt trä med en unik mörk ton, som smälter samman perfekt med den svarta titanramen.

Träskalmarna har många fördelar. Framförallt gör dess mönster och struktur varje par unikt, men det gör också att solglasögonen sitter bra över öronen och därmed blir bekväma att använda. Belmont väger endast 32 gram och vid behov kan du justera näskuddarna för bättre passform.

Det här är ett par wayfarer-solglasögon som passar lika bra på män som på kvinnor. Det är ett säkert kort till alla dina outfits och du kan vara säker på att du får ett par solglasögon som aldrig blir omoderna.

 

Recensioner

  1. Jocke

    Nog dom bästa brillorna jag ägt! Har haft mina i över 2 år nu. Det enda jobbiga är att metallen kan bli lite varm i solen när man är utomlands o man pressar i solen

Skriv en recension